onsdag 21 september 2011

Suverän KajalJag brukar inte vara så förjust i att använda kajalpennor. På mig sitter dem tyvärr inte kvar så bra. Därför har jag använt flytande eyeliner under många år, ända tills nu.

Dessa pennor är helt perfekta. Färgerna är jättesnygga och pennorna är lätta att måla med varken för mjuka eller hårda.

Det bästa av allt är att dem sitter kvar.

Det snyggaste resultatet får man med en nyvässad penna. Då kan man måla en riktigt tunn linje längs fransroten som gör att ögonfransarna ser tätare ut och markerar och lyfter fram ögonen. Prova gärna en annan färg än svart eller använd olika färger över och under ögonen för en fin effekt.

Den vita färgen kan man måla innanför den under fransraden för att göra ögat lite större.

Pennorna innehåller vårdande ingredienser från växtoljor, e och c-vitamin, trollhassel och svart te. Jag tycker det känns fantastiskt att kunna få sådan vård från en ögonpenna.


TIPS! Har du svårt att få pennan att sitta trots allt kan applicera lite ofärgat puder eller om du använder ögonskugga, på ögonlocket både under och över pennan då fixerar du färgen och kan också reglera hur stark färg du vill ha.

5 kommentarer:

 1. Vad heter kajalen? eller läste jag för snabbt?
  Mvh

  SvaraRadera
 2. Är på jakt efter nya kajalpennor. Antar att de är från Dr Hasuchka. Är riktigt sugen på en brun. :)

  SvaraRadera
 3. Ja den är från Dr.Hauschka, det skrev jag slarvigt nog inte ut.

  SvaraRadera
 4. De är toppen, törs inte testa pennor från något annat märke ifall jag skulle bli besviken. Använder mest deras bruna, såklart ;)

  Men deras flytande kajaler skulle behöva en annan design på själva spetsen, jag tycker den är väldigt svårjobbad.

  SvaraRadera
 5. Ja jag tycker också att spetsen på den flytande är svårjobbad. Den skulle inte ha så långa strån. Annars är den också suverän.

  SvaraRadera