torsdag 29 september 2011

Lite bloggångest

Hej,

Ja som titeln säger, lite bloggångest. Jag har ett jättekul jobb. Jag jobbar oftast framför datorn hela dagen, hemifrån vilket är både för och nackdelar med. Dessutom är det en del förändringar i mitt liv just nu. Jag har blivit med hund. Äntligen efter två års väntan. Jättekul, men tar den tid jag har nu när han är valp. Dessutom vill jag hinna med min spinning och yoga. Annars mår jag inte så bra som jag kan göra. Och det är annat roligt på gång i mitt privatliv.
Detta innebär att det inte finns tid att blogga mer än ibland, vilket också syns på bloggen.


Jag har övervägt att sluta men varje gång jag tänker så har jag fått en kommentar av en ny läsare eller något annat positivt som har med bloggen att göra så jag tar det som ett tecken på att jag inte ska sluta. Inte nu. Hoppas att ni har överseende med att det inte blir så många inlägg per månad.

3 kommentarer:

 1. Förstår ju absolut att det blir svårt att få till bloggandet med tanke på allt annat som tar tid då!
  Har dessutom själv haft egen valp och vet ju verkligen vilket jobb det är! Vad blev det för ras och vad heter den?
  Hoppas trots allt att du fortsätter blogga för jag gillar verkligen din blogg :)
  Bättre med färre inlägg än inga alls dessutom!
  *Kram*

  SvaraRadera
 2. Tack Estelle, det värmer :-)

  Det är en Petit Brabancon. Vet du vad det är? En släthårig Griffon. Inte vanlig i Sverige, men i England. Han är svart och heter Liam. 4 månader. Mycket jobb är det nu, men sedan ska det funka att ha hund i kombination med mitt jobb. Det är ju därför jag har valt att jobba som jag gör. För att kunna ha hund bl.annat

  SvaraRadera
 3. Vad roligt att du blivit med hund! :-)
  Jag kommer ihåg vad lyckliga vi var när vi hämtade hem vårt lilla knytte. Vi satt och flinade fånigt hela bilresan hem medan han ( som tur var) låg och snarkade hela vägen hem i min famn. :-)
  Men jag förstår precis vilket jobb du har framför dig. Det är ju en intensiv och viktig tid med all socialträning, träning och viktigast av allt; gos! ;-)
  Vårt lilla knytte har nu vuxit upp och är en mer sansad och lydig herre en ungdomsåren (men fortfarande gosig) och tur är väl det med en matchvikt på 40 kg... ;-)

  Spännande också att höra om en lite ovanligare hundras! :-)
  Tycker absolut att lite hundbilder passar på en skönhetsblogg.. ;-)

  SvaraRadera