tisdag 13 september 2011

Logona
När jag var i Tyskland i somras passade jag på att köpa några Schampon från Logona. De kostar lite mindre där. Eftersom min erfarenhet av ekoshanpon inte varit så bra alla gånger blev jag glatt överaskad över hur fantastiskt bra detta schampo är. Jag hade det med i Grekland eftersom sol, vind och saltvatten sliter på håret. Mina fina strån mådde väldigt bra av detta.

Det är för torrt och skadat hår och ger mycket fukt utan att håret blir det minsta tungt.

Finns att köpa här


5 kommentarer:

 1. Håller med dig att Logona har väldigt bra schampon, men de känns ju tyvärr inte lika prisvärda här hemma eftersom de kostar i princip dubbelt så mycket... Jag fortsätter köpa mina via Bionaturel :)

  Jag är samtidigt väldigt nyfiken på John Masters shampon efter att ha läst så många positiva recensioner. Kram!

  SvaraRadera
 2. John Masters är superbra till mitt hår iaf. Jag vet att alla inte är lika förtjusta. Du och jag verkar ha ganska lika kvalitet med tunna strån så då borde det funka. Tycker absolut att du ska testa. Kram :-)

  SvaraRadera
 3. Jag har testat både det här schampot och ett schampo från John Masters och jag måste nog säga att jag gillar Logonas bättre, det passar mitt torra hår väldigt bra. :)

  SvaraRadera
 4. Naturkosmetikkompaniet har agenturen för Logonas produkter i Sverige och man kan köpa produkterna därifrån, just nu via www.crearome.se Ibland är det rea så passa på! Jag gillar även schampot Energy Gojibär.

  SvaraRadera