lördag 31 mars 2012

Ögonen i fokus del 2

En del har alltid mörka ringar runt ögonen. En vanlig orsak är att blodkärlen ligger nära ytan och det brukar vara genetiskt betingat. Det är dessvärre svårt att göra någonting åt med krämer men en concealer som ljusar upp gör att det syns mindre. Dr.Hauschkas Concealer finns i tre olika nyanser där nr 01 är den ljusaste. Den innehåller vårdande oljor och läkeörter.


Svullna ögon är ett annat problem som många har. Det kan också ha olika orsaker. För mycket och för lite vätska, dålig nattsömn och för tunga cremer t.ex. Det kan också bero på allergier av olika slag. En bra hjälp får du med hjälp av våra ögonkompresser. Dr.Hauschkas Eye Solace. De hjälper också om du har överansträngt dina ögon vid datorn eller tv:n Kompresserna innehåller svart te, fänkål, kamomill och ögontröst.

Två andra produkter som också innehåller ögontröst och därmed också vårdar ögonen samtidigt som skönheten förstärks är Dr.Hauscka Mascara, Volym mascara och Dr.Hauschka Liquid Eye Liner. Just maskara är den make-up de flesta kvinnor inte kan vara utan och applicerar varje dag. Då känns det extra bra med en som innehåller vårdande ingredienser som inte sliter och torkar ut ögonfransarna. Förutom maskara och eyeliner är det roligt att förstärka sina ögon med ögonskugga och gärna framhäva den egna färgen för att få dem ännu mer framträdande. Vill du göra det ska du använda en kontrasterande färg på ögonskuggan och inte samma färg som dina ögon har. Här är några exempel.

Bruna ögon: grönt, blått, turkos

Gröna ögon: blått, gult, rosa

Blåa ögon: orange, guld, persika

Lila passar alla ögonfärger så det är ett säkert kort om man vill ge bort ögonskugga i present.
Tips!

Om du märker att huden runt ögonen blivit eftersatt eller är för tidigt åldrad kan du

förbättra den genom att under några månader lägga Dr.Hauschka Firming Mask eller

Dr.Hauschka Rejuvenating Mask Intensive som din ögoncreme på morgonen. Välj Firming Mask om huden är åt det slappa hållet och Rejuvenating Mask om du har pigmentsfläckar.

Kombinera med att flera gånger i veckan lägga Eye Solace, ögonkompresser för ännu bättre resultat. Är svullnad ditt huvudsakliga problem kan du lägga Eye Solace morgon eller kväll 7-10 dagar och se om det blir bättre.

Är du riktigt torr runt ögonen ska du prova Dr.Hauschkas Ögonbalsam. Det är en fet creme som ska appliceras mycket sparsamt. Går inte att lägga make-up ovanpå. Den passar bra om du är ute mycket i stark kyla och blåst, lätt får tåriga ögon eller har tendens till eksem. Skyddar också huden vid bastubad som kan verka uttorkande.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar