fredag 4 mars 2011

Blanda inte!



När jag hör från kunder att produkter inte fungerar så visar det sig ofta att det är för att dem använder olika märken i hudvården. Ibland har de 3-4 olika märken samtidigt och en del blandar tom. naturkosmetik och syntetisk och är sen förvånade att det inte blev bra.

Så kan det naturligtvis bli om man hör mycket om en bra produkt och sen inte tänker på att den kanske fungerar på ett helt annat sätt än det man själv använder.

De allra flesta, för att inte säga alla hudvårdsmärken har ett upplägg där produkterna är tänkta att samverka för att få ett optimalt resultat och då fungerar det inte att blanda.

Det är heller ingen bra idé att byta produkter alltför snabbt eftersom huden behöver minimum en månad på sig för att man ska kunna se och känna resultat.


Mitt råd till alla som inte är nöjda och kanske tycker att de fått bristfällig information när de köpte produkten är att kontakta den svenska leverantören. Det brukar finnas en kundservice och alla vill att deras kunder ska bli nöjda.

Boka tid hos en ekologisk hudterapeut som jobbar med de märken som du vill använda. Tycker du att det verkar dyrt så är det ingenting mot vad det blir att ständigt köpa nya produkter som inte fungerar.

Fundera på om du är beredd på den process det kan innebära att enbart använda naturkosmetik. Emma har skrivit ett suveränt inlägg om den processen i sin blogg.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar