torsdag 2 februari 2012

Byt upp dig ett steg i kylan

Ni som använder Dr.Hauschkas hudvård kanske känner att den vanliga dagcremen inte är tillräcklig nu när det har blivit extra kallt. Byt upp dig ett steg så att du får extra vård. Dvs. har du kvitten tar du rosencreme light. Har du rosencreme light tar du rosencreme. Använder du ansiktsoljan kan du prova med flytande dagcreme istället.
För den som är van att använda rosencreme och tycker att inte ens den räcker till är ett tips att använda fuktmasken i ett tunt lager som dagcreme istället. Antingen ensam eller ovanpå rosencremen om du har en känslig hud som behöver de lugnande egenskaperna också.
Även händer och naglar tenderar att torka ut extra mycket vintertid. Smörj in dem också med fuktmasken några gånger dagligen i ett tunt lager så får de extra hjälp.

3 kommentarer:

 1. Hej igen! Nu minns jag inte ens om jag har tackat för din hjälp/råd och du vet vad...?!?
  Har i allafall tänkt på det och börjat ett mail för länge sen som aldrig blivit klart tyvärr!(typiskt mig)
  Ett STORT tack ska du ha iallafall! :)
  Hur som helst så undrar jag om det är ok att gå över till Med-krämen i från Kvittenkrämen nu när det är kallt?
  Är för övrigt väldigt förvånad över att du rekommenderar att gå över i från Kvittenkrämen till rosencreme light...upplever ju att Kvittenkrämen ger mer skydd och är rikare än rosencreme light helt klart!?!

  Kram på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Estelle, inte behöver du skriva tackmail jag förstår:)
   Kvitten ger mycket fukt och skydd men Rs light är lite mer ändå även om det kanske inte upplevs så av alla. Till dig är den säkert inte det bästa. Rs light är även lugnande och det är inte kvitten. Du kan absolut gå över till Med. Den ger ännu mera fukt så kör på den. Kram på dig också!

   Radera
 2. Hejsan. Elisabeth heter jag och jag undrar lite om rengöringscremen. Jag märker att jag får mer finnar med den, vad beror det på? Jag har känslig hy som blir lätt yttorr och som får finnar. Ska på min första Hauscka behandling den 29/2 och det ska bli så spännande. Det är hos Ninni i Hörby (Skåne) Kram Lisa

  SvaraRadera