tisdag 7 juni 2011

Ayurveda för ditt sinneAyurveda, läran om livet är en fantastisk indiskt filosofi som passar perfekt ihop med ett ekologiskt liv. Det finns många böcker i ämnet och det här är den senaste. Den skiljer sig en hel del från tidigare böcker eftersom den fokuserar på sinnet i första hand.
Så här står det på baksidan:

För att förstå dig själv, varför du mår som du gör, känner som du gör, måste du lära känna din egen personlighet och få kunskap om sinnets anatomi.

I den här boken beskrivs sambandet mellan kropp och sinne och själens ursprung och transformation under livets gång. Du får lära dig vilken kost och livsstil som passar ditt dominerande element och hur du kan använda energinivåerna i dom kropp för att förbättra din psykiska och fysiska hälsa.

Boken har också många övningar som du kan använda vid olika tillfällen.

Jag har använt mig av ayurveda under många år och fått mycket hjälp bara genom små förändringar i kost, minska på tv-tittande, vara ute mer i naturen och andra tips som är bra för för just mig.

Hur gärna vi än vill så räcker det inte bara med bra produkter och bra kost, vi behöver minska vår stress och hitta glädjen i livet också för att stråla av hälsa och skönhet.

Boken köpte jag på på www.bokus.com


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar