fredag 21 september 2012

Nu är det snart dags!

Dags för mig att i oktober  börja jobba i mitt egna företag där jag bland annat utför ansiktsbehandlingar några dagar i veckan centralt i Stockholm.

Det har varit och är som väl ofta vid en uppstart lite krångligt att få ihop all logistik så därför väntar jag med att säga ett exakt datum, men kommer troligtvis att veta det i slutet av nästa vecka.

Jag har satt ihop ett koncept som känns helt rätt för mig att jobba med, där jag kan utnyttja hela min potential och utveckla den vidare.

Det här innebär förstås också att jag inte längre jobbar som utbildningsansvarig för Dr.Hauschka, men jag kommer att fortsätta jobba med dem som min kund och vara en av deras utbildare, ha hand om kundservice, stå på mässor m.m. Ingen skillnad mot förut egentligen förutom att jag inte är anställd längre.

Även bloggen är dags att avsluta. Jag kommer att ha en hemsida istället och har i skrivande stund inte bestämt mig för om den också ska innehålla en blogg eller inte. Känner jag mig själv rätt blir den inte klar så fort som jag vill, men ska göra mitt bästa för att så fort som möjligt lägga ut den här. Där står allt om mitt koncept och var och när det går att boka behandling.

Är det någon som redan nu vill ha mer information går det bra att maila mig.

ps.bilden är en liten ledtråd