onsdag 29 februari 2012

Boktips

Den här boken snubblade jag över när jag surfade runt på Bokus idag. Som titeln säger finns här förslag på vad som är bra och mindre bra att äta för att få ordning på sin hud. Alla hudproblem kommer inifrån och även om kosten bara är en del av det hela så är det viktigt vad vi äter, speciellt om man har problem. Det stora arbetet för att förbättra huden är att se till att du mår bra mentalt och givetvis också vilka hudvårdsprodukter du använder. Här hittar du boken.

torsdag 2 februari 2012

Byt upp dig ett steg i kylan

Ni som använder Dr.Hauschkas hudvård kanske känner att den vanliga dagcremen inte är tillräcklig nu när det har blivit extra kallt. Byt upp dig ett steg så att du får extra vård. Dvs. har du kvitten tar du rosencreme light. Har du rosencreme light tar du rosencreme. Använder du ansiktsoljan kan du prova med flytande dagcreme istället.
För den som är van att använda rosencreme och tycker att inte ens den räcker till är ett tips att använda fuktmasken i ett tunt lager som dagcreme istället. Antingen ensam eller ovanpå rosencremen om du har en känslig hud som behöver de lugnande egenskaperna också.
Även händer och naglar tenderar att torka ut extra mycket vintertid. Smörj in dem också med fuktmasken några gånger dagligen i ett tunt lager så får de extra hjälp.