söndag 31 juli 2011

Skön handcreme
Av naturliga skäl så vill jag inte testa nya produkter till ansiktet, men till kroppen gör jag det gärna.

Handcreme går alltid åt om än kanske inte lika mycket på sommaren.


Denna från Estelle & Thild är superskön. Den har en god doft utan att vara påträngande eller dofta syntetiskt som jag tycker att det gör om vissa märken. Förpackningen är söt och får därför gärna stå synligt.


Jag ber om ursäkt för dålig bild. Jag har min gamla mobil igen och den har en urdålig kamera. Just nu går det inte ens att föra över gamla bilder. Min nya mobil är reklammerad och för att göra en lång historia kort så har den utgått visar det sig. Därav allt teknikstrul. Trist historia!


Jag skaffar ingen ny förrän efter min semester. Ingen idé att ta med utomlands iaf.

onsdag 27 juli 2011

Tips mot celluliterHär kommer ett tips mot celluliter som jag fick av Englands suveräna utbildare Elaine Robinson


Du behöver tre av våra kroppsoljor. Du börjar med

Birch Arnika Body Oil som sätter fart på ämnesomsättningen och avgiftningen i huden. Den är också perfekt att använda innan och under en detoxkur. När den är slut går du över till Blackthorn Body Oil som hjälper till med elasticiteten och slutligen tar du en flaska Lemon/Lemongrass Body Oil som stramar upp huden och stärker bindväven.

Tanken är att varje olja förbereder huden för nästa så att du får en bra effekt. Celluliter uppstår inte över en natt så det krävs lite tålamod och arbete för att det ska bli bättre.


Vår fullständiga kur mot celluliter omfattar även Lemon Body Wash som du använder dagligen. När du tvättat dig gör du en kontrastdusch vilket innebär att du duschkar omväxlande varm och kallt från fötterna och upp mot axlarna tre gånger. Börja med varmvattnet.

Och Lemon Bath som du applicerar på en svamp och masserar kroppen med istället för Body Wash en gång i veckan.


För att få bästa effekt av oljorna gör du även en massage med dem, på de områden som är utsatta.

Häll lite olja i handflatorna och börja applicera oljan ovanför knät med glidande rörelser upp mot rumpan tills oljan är jämnt fördelad.

Massera in oljan med cirkulära rörelser från knät och uppåt. Öka trycket för varje cirkel. Upprepa tre gånger.

Börja nu från knät igen och fatta huden lätt med ena handen och släpp den. Upprepa på samma sätt med andra handen. Fortsätt göra detta omväxlande med knådande rörelser med båda händerna tills du når toppen av låret. Upprepa proceduren över hela låret och längs med rumpan.


Och så var det det där med kost och motion som vanlig då, men det vet ni ju redan.

torsdag 21 juli 2011

Tack snälla ni!

Jag blir så glad när jag förstår att jag är saknad. Det är ju så att ibland är det teknikstrul och ibland sakanas inspiration av olika anledningar som gör att det inte blir så frekvent bloggande här. Jag har iaf.varit i Tyskland hos WALA under en vecka som jag snart kommer att berätta om.
Ni som gillar Dr.Hauschka, har ni några önskningar om inlägg ni vill läsa? Det finns hur mycket som helst att berätta så ös på bara.
För er som inte vet, jag har nog inte gått ut med det här, så kan jag ge råd i personlig utveckling också förutom kost och träning så har ni frågor om det så är det välkommet.

måndag 11 juli 2011

Var är hon?

Jodå hon är här fast man knappt tror det. Jag har stora teknikproblem just nu och det drar ut på tiden. En mobil som är inlämnad på service och som aldrig blir ordning på och den gamla som det inte går att skicka bilder ifrån. *suck* Hoppas det ordnar sig snart så att jag kan få mina inlägg som jag vill ha dem.